Írjon nekünk, hívjon minket!
Hírek
2014.11.25 11:27
Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
4
6
7
3
9
9

Vásárlási feltételek

Megrendelése során Ön élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia címünkre.Kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.Az átvétel dátumát bizonyítja a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett termék összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogásukkal.
Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket IDE KLIKKELVE tekintheti meg.
Cégünk STIHL, VIKING, MAKITA, DOLMAR, HITACHI, STANLEY, STARMIX, BETA(ruházati)ALFRA, GYS, ERGUS, LEICA, BLUE CLEAN, MASTER termékek forgalmazásával valamint építőipari kisgépek kölcsönzésével és egyéb kiegészítők árusításával foglalkozik.
Pl.: vágókorongok, fúró- és vésőszárak, benzines gépekhez adalékok, olajok, fűkasza damilok.

Továbbá munkaruhák, (akár egyedi cégfelirattal) munkavédelmi kiegészítők is megrendelhetők.
Pl.: kertésznadrág, overall, deréknadrág, póló, kesztyű, cipő, gumicsizma, esőkabát, stb.

Garancián túli építőipari kisgépjavítás, karbantartás, láncfűrész lánc élezés.

Nyitvatartás: Hétköznap: 7.30 - 17.00 -ig
Szombaton: 7.30 - 12.00 -ig

Internetes rendelésfelvétel: 0 - 24 -ig

Futárszolgálati árainkról további felvilágosítás:

http://www.melomix.hu/futar.htm
Webáruház készítés