Írjon nekünk, hívjon minket!
Hírek
2014.11.25 11:27
Hírlevél
Termékajánló
Látogató számláló
0
4
6
4
3
8
4
Melomix.hu Blog
2018.03.02 09:05

Milyen az ideális munkaruha?

A legkézenfekvőbb válasz erre az lenne, hogy ahány szakma, annyi féle ideális munkaruha.

 

Munkaruha

 

Hiszen egészen más kritériumoknak kell megfelelni, ha az ember elektromossággal, veszélyes anyagokkal, vagy éppen szélsőséges időjárási körülmények között dolgozik. Ugyanakkor néhány alapszabály mégiscsak lefektethető a munkaruhákra vonatkozóan. Lássuk, melyek ezek!

Mit mond a törvény a munkaruháról?

A munka törvénykönyve meghatároz bizonyos szempontokat, melyeket mindenképp érdemes figyelembe venni a döntés előtt. Egyes munkakörökhöz kötelező védőruhát biztosítani, a jogszabály pedig azt is meghatározza, hogy pontosan milyen feltételeknek kell megfelelnie a ruházatnak, mennyi azok kihordási ideje, és mikortól jogosult rá a munkavállaló.

A minőségnél nincs fontosabb

Akármilyen tevékenységhez keresünk is munkaruhát, a minőségnek első helyen kell állnia a prioritási listánkon. A kirívóan olcsó árcédula vonzó lehet, de ezzel egyrészt a saját vagy alkalmazottaink testi épségét veszélyeztetjük, másrészt a gyors amortizáció miatt hosszú távon még magasabbak is lehetnek a költségeink. A strapabíró anyag, az erősebb kialakítás és a kényelmes fazon kulcsfontosságú tényezők.

A divatos munkaruha

Egy olyan szempont, amibe talán kevesen gondolnak bele, pedig szintén nem elhanyagolható. Egy egyedi, elegáns vagy különleges kollekcióval kitűnhetünk versenytársaink közül, a munkaruha pedig akár marketingeszközként is funkcionálhat. Rátehetjük a cég logóját, mottóját vagy elérhetőségeit.

Ha a munkaruha megragad ügyfeleink emlékében, a cégünk is megmarad. Ez pedig már igen komoly előnyt jelenthet!

Webáruház készítés